• Evenemang idag
Söndag
15
November 2015
föreningen Hela Vägen, Västra Storgatan 47, Hallsberg, Örebro Örebro

Inspirationsevent med Brolan J Holm

OBS! Föranmälan gör Du till DinLlivscoach tfn/SMS 0738-04 06 24 eller e-post lifecoach@live.SE
Din Investering: 250kr, fika + material ingår.
Pensionärer samt Ungdom går för 150kr.

INNEHÅLL & INFO:
Den Röda Livstråden ? Polskiftet? Fri Energi? Indigo- och Kristallbarn? Självhealing Mayakalendern ? Healing till Moder Jord ? Atlantis och Kristallskallarna ? Det Helgade platsen i Hjärtat? Andlig/Fysisk Transformation? Bortom illusionen ? Den Nya Människans Livsuppgift ? Utomjordisk Intelligens ? Föreningen Feminin/Maskulin energi ? Ny Ekonomi ? Lagen om Orsak och Verkan (attraktionslagen) m.m.

För tio år sedan bestämde sig Brolan J Holm för hjälpa till att sprida nya tankeformer på jorden för att hjälpa människor att finna sin egen inre Styrka, nå sina hjärtan och skapa mer Glädje och Frid i sina liv.

Brolan menar, att genom att förstå sina Tankar och Känslor utvecklas Människan till ett Högre Medvetande.

Brolan säger aldrig till människor hur De skall göra men om De är nyfikna och ställer frågor, visar Han dem deras valmöjligheter. Han hjälper dem att upptäcka det som är viktigt i deras liv så att deras beslut återspeglar deras Själ (Högre Jag) och inte deras personlighet (ego).

? ? ?

Ta en närvarande del av förändringen. Sverige och världen genomgår redan en förvandling. Det sker nu stora förändringar av kollektivets tankeformer och just Du kan hjälpa till med den här förändringen/transformationen.

Visualisera framför Dig en bild av tacksamhet, generositet och allmän omsorg att hjälpa Moder Jord för sin överlevnad.

Jag förutspår inte att en förintelse skall komma, utan Jag talar om nödvändigheten att skapa Frid på planeten genom att skapa Frid i Ditt eget liv.

Kom ihåg, att hjälp ges på alla nivåer till dem som ber om den.

- Du känner kanske redan en gemenskap med alla dem som inriktar sig på utökat Medvetande och utveckling av sig själva?

- Du kanske befinner Dig i två olika omgivningar, dels tillsammans med människor som inte tror på denna princip och dels med dem som accepterar den.

Universum är vänligt, Överflödande och obegränsat. Var och en av Er som fängslas av den här informationen, kan bli en kanal för Helande och Kärlek.

Människan upplever många medvetandetillstånd varje dag men uppmärksammar dem inte. Genom att vidga tänkandet och varseblivningen inför det faktum, att det finns många verkligheter förser Du världen med nya tanke- tillika upplevelseformer.

Det finns en möjlighet för Dig att använda energin, som finns i atmosfären just nu, för att utveckla Dig mot Högre Medvetande.

Människan utvecklas snabbt och hela evolutionen tar nu ett stort språng framåt. Människan förmåga att uppfatta energi förändras nu dramatiskt.

Företeelser som telepati, föraningar, upptäckande av ny information som tidigare inte varit känd och en starkare kontakt med det högre, universella medvetandet blir allt vanligare.

Människans uppvaknande innebär en allt större medvetenhet om de högre sfärerna i universum, världar där allt är uppbyggt av levande energi.

-Din personliga utveckling bygger på medvetandets uppvaknande. Och Du som är i färd med att utveckla Ditt "sjätte sinne" är inne på en väg som innebär en mycket snabb utveckling.

? ? ?

FRÅN KAOS TILL KLARHET - En Ny Början!

Mayakalendern har inte tagit slut, den har börjat om på nytt!

Den 21 december 2012 fick mänskligheten uppleva en 26000 år lång cykel gå till ända. Men precis som Vi i väst har våra årscykler och det gångna året nått sitt slut tar följaktligen det nya året vid, och det är samma princip med Mayakalenderns cykel.

Den 22 december 2012 gick mänskligheten tillika mayakalendern in i en ny utvecklingsfas (som Vi nu ser och upplever bara början på än så länge), vilket innebär att Vi mer och mer lämnar den rädslo-och ego-baserade världen.

Det här pågår just nu i denna stund då Jag skriver detta, och det har pågått under lång tid. Vi har snart ett Polskifte att vänta vilket i princip kan ske när som helst! (polerna rör sig redan i en rasande fart!)

Vi ÄR nu inne i den NYA tidsåldern dvs den balanserade tidsåldern, perfekt balans mellan den femenina och maskulina energin vilket är lika med Kärlek.

Mänskligheten går från att ha varit i sinnet till att bli Hjärtbaserade. (from the Mind to the Heart.) Balansen är inte fullbordad ännu, men den är på GOD VÄG och det finns ingen återvändo (no turning back!).

Allt som är rädslobaserat i den här världen försvinner nu mer och mer. Det är därför Vi ser och upplever det som att Vi lever i ett enda kaos nu på Moder Jord.

Men, som Ni vet, så går Vi från kaos till Klarhet. Och Vi är mitt i mellan dessa två just nu kan man säga. Det handlar också om att LITA på processen- både den Globala och den Individuella processen (cykeln). Att inte gå in i sinnet och tänka eller fundera ut vad som nu händer eller inte händer.

Välj istället att ta kontakt med Ditt Inre, den del av Dig som redan har all Kunskap och Vetskap, på så sätt finner Du den inre Friden och följer Flödet och följaktligen släpper taget om egot som är lika med rädsla.

Det är inte Min sak eller uppgift att övertyga någon om något, det är däremot Ditt ansvar att hålla Dig själv informerad inför PARADIGM-skiftet som nu pågår. /Brolan J Holm

? ? ?

Du är här för att minnas och åter-skapa den Du verkligen är. Därför behöver Du inte lära Dig något. Du behöver bara minnas det Du redan vet och sedan agera därefter.

Ditt liv är en möjlighet för Dig att upplevelsemässigt få veta det som Du redan vet begreppsmässigt.

Själen – Din själ – vet hela tiden allt som finns att veta. Det finns inget som är dolt för den, inget den inte vet. Men att veta är inte nog. Själen vill uppleva.

Du befinner Dig i en process där Du växer, en process där Du blir.

Det finns ingen gräns för vad Du kan bli.

Livets avsikt är att låta Dig välja Dina egna resultat och utfall, att skapa och uppleva Din egen verklighet.

På själslig nivå avser Du alltid att skapa det resultat som är en fulländad spegling av den fas i Din utveckling som Du har uppnått. Det är på det viset Du kan uppleva den Du är.

Det är också det resultat som är perfekt avpassat för att hjälpa Dig till nästa nivå, så att Du kan bli den Du vill vara.

Kom ihåg att syftet med Ditt liv är att åter-skapa Dig på nytt i nästa storslagna version av den största vision Du någonsin haft beträffande den Du är.

Du själv är den Du hela tiden har väntat på -
Du är Din egen Mästare/Mästarinna :-)

Kraftfull Affirmation:
Jag åter-skapar Mig själv på nytt i varje stund, i den mest storslagna versionen av den största visionen Jag någonsin haft beträffande vem Jag är. På så sätt ärar Jag det gudomliga uttryckt på ett underbart sätt.

? I AM THE GREAT I AM ?

Brolan Tfn: 0738 – 04 06 24
mail: lifecoach@live.se
hemsida: www.livscoach.dinstudio.se

Läs mer på den här direktlänken: http://livscoach.dinstudio.se/filearea_133.html

I siffror

320 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December