• Evenemang idag
Onsdag
20
Januari 2016
Ånnaboda Storstenshöjden Örebro

Student Ski Party

Är du inskriven som student på Örebro Universitet så boka in den största skidfesten för Örebros studenter i modern historia!

Vi öppnar Storstenshöjden för alla studenter. Ställer bussar till förfogande och bjuder på en riktigt skidfest i backen.
Tillsammans med våra sponsorer och samarbetspartners kommer vi att bjuda på fest, tävlingar, underhållning och en riktigt skön tillhörande After ski på Ritz inne i Örebro.
Boka din plats via din kårsektion. Observera att antalet platser är begränsat till 1500 personer så det är först till kvarn som gäller!

Behöver du skidutrustning så fixar vi det!
För 100kr ställer vi iordning din utrustning så det bara är att hämta ut och åka. Boka på vår hemsida och skriv vilken sektion du tillhör i meddelandfältet. Betalar gör du på plats när du hämtar ut din utrustning
http://www.annaboda.com/boka-skidutrusting__1053

Samarbetspartners
Ånnaboda- Storstenshöjden, ÖBO-student och HKM Publishing

Sponsorer
My Beat, Hyresgästföreningen, Suzuki Garphyttan, Atlas Copco Örebro, Örebro Kommun, Örebro Kompaniet, ÖUIF, Örebro Volley m.fl.

Mer nöjen på Ånnaboda Storstenshöjden
Söndag 2 September 2018
I siffror

190 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

434 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ånnaboda Storstenshöjden). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Student Ski Party, Ånnaboda Storstenshöjden

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December